nieuws

16 sterzaken voor kunstactie Dining with the Stars

Restaurant

Sterzaken De Leuf, De Lindenhof, Chalet Royal en ’t Schultenhues zijn vier van de zestien deelnemers van Dining with the Stars die speciale onderborden met kunst inzetten in de Restaurantweek voor sterzaken.

16 sterzaken voor kunstactie Dining with the Stars

De actieweek vindt binnenkort plaats van 6 tot en met 12 juni. Gasten kunnen bij de deelnemende sterrestaurants een speciaal 5-gangen menu bestellen voor 55 euro. Bij de 16 deelnemers van de bordenactie kunnen de gasten nu ook een speciaal onderbord bestellen. Dit kan al tijdens het reserveren.

De zeventien sterzaken die meedoen zijn: Brienen aan de Maas, Chalet Royal, Cheval Blanc, De Bokkepruik, De Burgemeester, De Koriander, De Leuf, De Lindenhof, De Posthoorn, De Vrienden van Jacob, Katseveer, One, Hermitage, ’t Amsterdammertje, ’t Schultenhues en Landgoed Wolfslaar.

Taste of Art stimuleert al jaren kunst in restaurants door middel van kunst op onderborden. De organisatie gaat zelf 14.000 mensen – bordenspaarders – wijzen op de actie. ‘Zo hopen we meer en loyale gasten naar de sterzaken te krijgen,’ aldus Gerard Gielen van Taste of Art.

Reageer op dit artikel