nieuws

Echoput speelt in op Echoput-Napoleonweek

Restaurant

De echoput, gegraven in opdracht van Lodewijk Napoleon, bij het gelijknamige hotel-restaurant in Hoog-Soeren bestaat tweehonderd jaar. Daarom houdt het bekende horecabedrijf van Peter Klosse diverse activiteiten tijdens de Echoput-Napoleonweek.

Echoput speelt in op Echoput-Napoleonweek

De Echoput-Napoleonweek start woensdag 15 juni en loopt tot en met zaterdag 18 juni. Op het terrein van Hotel Gastronomique De Echoput, dat zijn naam ontleent aan dit monument, vinden diverse activiteiten plaats.

Zo is er een feestelijke opening van de Echoput-Napoleonweek door ‘een prominent Apeldoorner’. Verder is er een lezing over de tijd van Napoleon en zijn invloed op de hedendaagse samenleving. Op 17 juni verzorgt SVH Meesterkok Theus de Kok van De Echoput een kookles met aandacht voor gerechten uit de tijd van Napoleon.

Gedurende deze feestdagen speelt De Echoput handig in op het feestelijke feit door een speciaal Napoleonarrangement aan te bieden in het hotel. Chef-kok Leendert Scholtus serveert een speciaal Napoleonmenu.

Reageer op dit artikel