nieuws

François Geurds SVH Meesterkok

Restaurant

Francois Geurds, de patron-cuisinier van het Rotterdamse restaurant Ivy, wordt de 129ste SVH Meesterkok van Nederland. Vorig jaar slaagde Geurds al voor zijn meesterproef, volgende week wordt hij geïnaugureerd.

François Geurds SVH Meesterkok

François Geurds, voorloper op gebied van moleculair koken, legde zijn meesterproef af op 19 november vorig jaar in zijn eigen restaurant Ivy. Marc van Gulick van Bilderberg Landgoed Lauswolt en Dennis Kuipers van Hotel The Dylan waren hierbij aanwezig, net als SVH-secretaris Carsten Klint.

Geurds is de 130ste Meesterkok van ons land. Onlangs kregen ook Lucas Rive en Ron Blaauw deze hoogst haalbare graad in de horeca. Marco Poldervaart is ook al geslaagd voor zijn meesterproef; zijn inauguratie volgt.

Gerrit Greveling van Chalet Royal in Den Bosch zal Geurds volgende week zijn versierselen omhangen. Dit gebeurt tijdens de daadwerkelijke inauguratie op maandag 28 februari in Restaurant Ivy in Rotterdam.

Reageer op dit artikel