nieuws

Raymond Prinsen koopt pand voormalig museum

Restaurant

Chef-kok Raymond Prinsen van het begin april gestopte sterrestaurant De Stenen Tafel in Borculo wordt gelinkt aan het voormalige pand van het edelstenenmuseum aan de Lange Molenstraat 15 in Borculo.

Raymond Prinsen koopt pand voormalig museum

In De Gelderlander laat Prinsen weten er nog niet veel over te kunnen zeggen en dat er nog geen concrete plannen met het pand zijn.

De gemeente Berkelland, waar Borculo onder valt, deed al jarenlang verwoede pogingen om het pand af te stoten. Uit een ambtelijke notitie van B en W van Berkelland blijkt dat het pand is verkocht aan Prinsen.

Raymond Prinsen stopte begin april dit jaar met De Stenen Tafel na jarenlang op hoog niveau te hebben gekookt. Prinsen blijft samen met zijn vrouw Geo Meppelink wel zijn bistro De Olliemölle runnen. In het pand waar De Stenen Tafel in was gevestigd, wil Prinsen onder meer een kookstudio maken en workshops houden.

Reageer op dit artikel