nieuws

‘Schoonmoeder wil Gordon Ramsay aanklagen

Restaurant

Gordon Ramsay heeft het aan de stok met de familie van zijn vrouw. Zijn schoonmoeder wil hem voor de rechter slepen omdat Ramsay zijn schoonvader, het voormalige financiële brein achter zijn kookimperium, heeft ontslagen.

‘Schoonmoeder wil Gordon Ramsay aanklagen

Ook een zwager en neef hebben nog een juridisch appeltje met hem te schillen, De ruzie startte vorig jaar, toen Gordon zijn schoonvader Chris Hutcheson (62) en zwager Adam ontsloeg.

Geen ontslagvergoeding

Nu is schoonmoeder van plan de topkok aan te klagen voor contractbreuk, onredelijk ontslag, schending van werktijden en het niet betalen van een ontslagvergoeding. Dit schrijft de Britse krant de Daily Mail.Ramsay ontkent

Chris Hutcheson beschuldigt Ramsay bovendien van ‘agressieve stemmingswisselingen’ en suggereert dat hij drugs gebruikt. Ramsay ontkent dat ten stelligste.

Volgens de kok heeft zijn schoonmoeder Greta Hutcheson haar dochter Tana een brief geschreven waarin staat dat ze niet meer welkom is zolang ze met Ramsay samen is. In een poging om moeder en dochter bij elkaar te brengen schreef Gordon een brief naar zijn schoonmoeder, maar die verzoeningspoging heeft geen vruchten afgeworpen, zo blijkt nu.

Reageer op dit artikel