nieuws

Vinkeles trekt Evert Groot aan

Restaurant

Het nieuwe restaurant van Hotel The Dylan in Amsterdam, Vinkeles, heeft de bekende sommelier Evert Groot aangetrokken.

Vinkeles trekt Evert Groot aan

De komst van Groot wordt gemeld door executive chef Dennis Kuipers van The Dylan Amsterdam.

Evert Groot start op 22 maart bij Vinkeles. ‘Dit omdat onze maître Casper Westerveld door een bedrijfsongeval de komende vier maanden uit de running is. Het aantrekken van Groot is een vrij brede investering, gedaan om de kwaliteit te garanderen voor onze gasten’, aldus Kuipers.

De leiding van de brigade wordt na de komst van Groot verdeeld tussen sommelier Bart Dignum en nieuwkomer Groot. Kuipers: ‘Met deze extra kracht willen wij onze ambities voor 2010 doorzetten; behoud van de Michelinster, een stijging in Lekker en een punt erbij voor GaultMillau’.

Ervert Groot komt over van Neva in Amsterdam. Daarvoor werkte hij onder meer voor de Amsterdamse zaken Sophia, Vermeer en La Rive. Bij de laatste twee genoemde restaurants werkte hij samen met Kuipers.

Reageer op dit artikel