nieuws

Hajé de Jager sectorvoorzitter Restaurants bij KHN

Restaurant

Hajé de Jager is terug in een bestuurlijke functie bij Koninklijke Horeca Nederland (KHN). De Jager is benoemd tot voorzitter van de sector Restaurants. De Jager volgt Gijsbert Bianchi op.

Hajé de Jager sectorvoorzitter Restaurants bij KHN

Bianchi heeft zijn termijn van drie jaar volbracht en maakt nu plaats voor een nieuwe voorzitter. Dat wordt De Jager, die op de Algemene Ledenvergadering van de sector Restaurants van KHN is gekozen.

Een van de belangrijkste taken is het formeren van een nieuw bestuur voor de sector. Vier bestuursleden zijn om diverse redenen afgetreden. Bianchi vanwege het aflopen van zijn termijn.

‘De Jager is een zeer bevlogen en betrokken ondernemer en bestuurder. Daarom is hij zeer geschikt om deze taak op te pakken en in te vullen’, voegt KHN-woordvoerder Joris Prinssen toe.

De Jager was jarenlang voorzitter van KHN. In het voorjaar van 2010 gaf hij vanwege het aflopen van zijn termijn de voorzittershamer over aan Toon Naber. Na een afwezigheid van driekwart jaar keert De Jager nu weer terug in een bestuurlijke functie bij de branchevereniging.

Reageer op dit artikel