nieuws

Nieuw exclusief groepsrestaurant ‘Eten bij Mij

Restaurant

In hartje Amsterdam aan de Albert Cuypstraat is het groepsrestaurant Eten bij Mij geopend. Het restaurant neemt nooit meer dan één groep tegelijk aan voor lunch, diner of een borrel. Zelf noemt Eten bij Mij zich huiskamerrestaurant.

Nieuw exclusief groepsrestaurant ‘Eten bij Mij

‘Nederlanders eten steeds liever thuis of in eenvoudige restaurants. Daar haakt Eten bij Mij op in, zegt ondernemer Michiel Stoffels (23) en net afgestudeerd aan de hotelschool. ‘Ik kan groepen hebben van 15 tot 30 personen. Invulling van het diner, de lunch of de borrel stem ik van te voren af op de wensen van de gast.’

Groep restaurant

Prijs voor een driegangen diner begint bij 35 euro, inclusief bier, wijn en frisdrank. ‘Omdat er nooit meer dan één groep aanwezig is, krijgen gasten het gevoel dat ze ‘thuis’ zijn.’

Stoffels is met het restaurant begonnen omdat het volgens hem lastig is om in Amsterdam met een groep een leuk en betaalbaar restaurant te vinden ‘waar je dan ook echt alleen met jouw vrienden of familie kunt eten.’

Reageer op dit artikel