nieuws

Nieuwe actie met kortingscoupons voor wijn

Restaurant

Naast de bestaande coupon-acties en kortingswebsites is er een nieuwe kortingsactie, dit keer met wijncouponnen. De actie is bedoeld voor restaurants en loopt via de website shoppago.nl. Restaurants betalen alleen als gasten daadwerkelijk coupons inleveren.

Nieuwe actie met kortingscoupons voor wijn

Restaurants kunnen zelf beslissen of deze actie iedere dag geldt of alleen op de rustige dagen in de week om zo juist op die dagen meer gasten binnen te krijgen.

Restaurants kunnen een advertentie plaatsen op de site shoppago.nl met een wijncoupon. Gasten kunnen deze coupon thuis printen en vervolgens bij het restaurant inleveren. De bon is goed voor een bedrag van 10, 15 of 20 procent van de dinerprijs in wijn.

Wijnkorting

Bij een diner van twee personen die voor 120 euro lunchen of dineren krijgt de gast een wijnkorting van respectievelijk 12, 18 of 24 euro.

Gasten moeten zich eerst bij Shoppago aanmeldenvoordat ze een wijncoupon kunnen printen. Dit gebeurt op naam. Per gezelschap kan één bon ingeleverd worden. Shoppago ontvangt een euro fee van de deelnemende restaurants per ingeleverde wijncoupon.

Shoppago biedt restaurants gratis advertenties en diverse andere mogelijkheden met coupons.

Reageer op dit artikel