nieuws

Online theeplatform voor professionals

Restaurant

Er is een nieuw online theeplatform voor professionals in Nederland. De website specialtytea.nl wil de theebeleving stimuleren en de horeca goed informeren over alle mogelijkheden van thee.

Online theeplatform voor professionals

Het is een platform zonder commercieel oogmerk dat wordt gevoed door theekenners. Het initiatief van Specialtytea ligt bij Mijn broer & ik van koffie- en theekenner Jeroen Verhaeg.

Mogelijkheden van thee

‘Wij willen een online spreekbuis voor theeprofessionals,’ zegt Verhaeg. ‘Doel van SpecialtyTea.nl is het geven van correcte kennis en informatie over thee en de bewustwording rondom het product thee vergroten. De website moet de horeca meer inzicht geven in de wereld van thee in al haar facetten en vooral haar mogelijkheden.’

Theeprofessionals en theekenners Karel Thieme, Richard Schukkink, Ann Vansteenkiste, Marjan Ippel, Kiona Malinka, Amanda Yiu, Renée Pompen en Kasia Vermaire zorgen grotendeels voor de content.

De website brengt naast algemene informatie de laatste trends en gebeurtenissen op theegebied naar buiten. Dit betekent dat er veel aandacht is voor de actualiteit, recepten, zetwijzen, het Dutch Tea Championship en gezondheidsaspect.

Reageer op dit artikel