nieuws

Treeswijkhoeve: Trees voor thuis

Restaurant

Dick Middelweerd, chefkok van sterrestaurant De Treeswijkhoeve in Waalre, start met een afhaalservice. Hij stoorde zich aan het huidige aanbod gemaksmaaltijden en dacht: dat kan beter. Hij gaat gezond koken voor een toegankelijke prijs.

Treeswijkhoeve: Trees voor thuis

‘We gaan niet hoog van de toren blazen. De maaltijdservice gaat klein en laagdrempelig van start voor mensen in de regio,’ zegt Dick Middelweerd in een persbericht.

De sterkok start met het menu Riethoven asperges met opperdoezer rondes, ei en verse achterham. ‘Vetarm en eiwitrijk.’ Deze maaltijd afhalen kan voor 10,95 euro.

Smaak van fastfood

Gasten kunnen de maaltijden van donderdag tot en met zondag telefonisch of via de site van Trees voor Thuis bestellen.

‘Net als in het restaurant zijn de seizoenen de grootste inspirator. We werken veel met dagverse producten van telers uit de buurt.

We willen echt een gezonde maaltijd aanbieden. We zijn gewend geraakt aan de smaken van fastfoodketens die overal suiker aan toevoegen. Voor ons is het een uitdaging om groente weer lekker te maken met pure ingrediënten, met appel, saffraan, tijm of rozemarijn bijvoorbeeld. De basissmaak verliezen we niet uit het oog,’ aldus Middelweerd.

De Treeswijkhoeve werkt voor Trees voor Thuis samen met Fresh Retail dat onder andere culinaire reizen organiseert voor topkoks.

Reageer op dit artikel