nieuws

Brennels Buiten vliegt de top 5 binnen

Restaurant

Dankzij een stijging van liefst 21 plaatsen is Brennels Buiten de top 5 van de Terras Top 100 binnen gevlogen. Een terras tussen bossen, boomgaarden en akkers maakt van dit bedrijf in Kraggenburg de meest verrassende attractie van de Noordoostpolder.

Brennels Buiten vliegt de top 5 binnen

Initiatiefnemer Bob Crébas maakte een paar jaar geleden een financiële klapper met de verkoop van Marktplaats.nl en investeerde zijn centen in een groot project in de polder, waar natuur en recreatie samenkomen. In het hart staat Brennels Buiten.

‘Wie het terras betreedt, komt terecht in een andere wereld’, zo blijkt uit het juryrapport. ‘Van een kale polder naar een plek aan zee. Hier ga je niet alleen heen voor een kop koffie, maar om een paar uur heerlijk te loungen.’

De kritieken van vorig jaar zijn ter harte genomen en verklaren de flinke sprong. Er kwam een nieuw uitgiftepunt en voor de keuken en de horeca en het terras werd vakbekwaam personeel aangetrokken. ‘Er is nu een duidelijke structuur zichtbaar en de positionering is helder’, aldus het Terras Top 100-rapport.

Reageer op dit artikel