nieuws

Culinair Maastricht in actie voor goed doel

Restaurant

Culinair Maastricht komt ook dit jaar weer in actie voor het goede doel. Van de eigen versie van een Maastrichtse restaurantweek ‘Maastricht aan Tafel’ gaat 20 cent per couvert naar Extraordinary Ones. Deelnemers bieden een driegangenmenu aan voor 25,20 euro.

Culinair Maastricht in actie voor goed doel

Harbour Club, Flo, en Restaurant O zijn enkele deelnemers aan deze actie. Elk menu dat zij en de andere deelnemers serveren, levert 20 eurocent op voor Extraordinary Ones, een initiatief van Maastrichtenaar Leon Aarts. Voor slechts 20 eurocent per maaltijd kan een kind al worden gevoed. ‘Wij een maaltijd, zij een maaltijd’ is het motto dat Extraordinary Ones hanteert.

Maastricht aan Tafel is een bijzonder initiatief van Maastricht Culinair , Les Tables en de VVV van Maastricht. Met deze unieke samenwerking bundelen de twee restaurantclubs van Maastricht hun krachten.

De afgelopen jaren zijn er in totaal al bijna 15.000 Maastricht aan Tafel-menu’s geserveerd. Maastricht aan Tafel gaat dit voor deze zomereditie op zondag 31 juli van start en duurt tot zondag 14 augustus.

Er zijn ook speciale stadswandelingen tijdens de actieweek en bij Bakkerij De Bisschopsmolen kunnen gasten leren vlaaien bakken.

Reageer op dit artikel