nieuws

Dag vol uitersten winnaar terras top 100 2011

Restaurant

Uitzinnige vreugde bij de winnaar van de Misset Horeca Terras top 100 van 2011 – Paal 10 in Ouddorp. Op 14 juli winnen ze niet alleen de Terras Top 100 maar is ook eigenaresse Anne Marie Trommel jarig en moest het horecabedrijf dicht vanwege stroomuitval.

Dag vol uitersten winnaar terras top 100 2011

‘Het is voor ons een vreemde dag’, laat eigenaar Marc Dietvorst weten aan Misset Horeca net na de prijsuitreiking bij Boshuys Hermitage in Oisterwijk, de terraswinnaar van vorig jaar.

‘Niet alleen is Anne Marie vandaag jarig, ook is onze zaak vandaag dicht in verband met een stroomstoring. Dat gebeurt wel eens in Ouddorp.’ Net na de bekendmaking kreeg Dietvorst een bericht dat de stroom er weer was. Nog meer reden om lekker een feestje te vieren.

Na een spannend aftellen van de nummer 100 naar de nummer 1, volgde de ontknoping. Met een innige teamomhelzing vierden de mensen van Paal 10 de overwinning. Op het podium maakten de winnaars vervolgens nog een vreugdedansje.

Volgens de jury heeft het team van Paal 10 in hun strandtent oog voor de gast en een uitstekende kijk op het geheel.

Bekijk hier de gehele lijst

Bekijk hier een fotoreportage van de uitreiking

Reageer op dit artikel