nieuws

Masterclass nieuw wedstrijdelement bij Bier&Gastronomie Award 2012

Restaurant

Het Biergenootschap der Lage Landen reikt voor de vierde keer de Bier&Gastronomie Award uit. Voor het eerst is een masterclass onderdeel van de selectieprocedure.

Masterclass nieuw wedstrijdelement bij Bier&Gastronomie Award 2012

Het Biergenootschap der Lage Landen wil met de award bier als begeleidende drank bij de maaltijd promoten. Restaurants waar bier- en spijscombinaties hoog in het vaandel staan, kunnen meedingen naar de Bier&Gastronomie Award. Ze kunnen zich tot 1 augustus aanmelden.

Nieuw onderdeel van de selectieprocedure is een masterclass. Medio september krijgen deelnemers een instructieve bijeenkomst door topkok en smaakexpert. Verder zal er een schriftelijke test plaats vinden. Uiteindelijk selecteert de jury vijf deelnemers.

De Bier&Gastronomie Award 2011 ging naar restaurant de Hofkaemer in Begeijk. Eerder wonnen Proeverij Caruso in Roosendaal en Restaurant Lieve in Amsterdan de onderscheiding.

Het Biergenootschap der Lage Landen is een gezelschap met leden uit de Nederlandse en Belgische bierwereld die zich inzetten voor de promotie van bier. Ze combineren de Nederlandse bierbekendheid met de Belgische biercultuur.

Aanmelden voor de Bier&Gastronomie Award kan bij BenG@bierburo.nl (voor 1 augustus).

Reageer op dit artikel