nieuws

Megarestaurant in Roosendaal: 500 couvers

Restaurant

Met liefst 500 couverts op 1300 vierkante meter vloeroppervlak mogen we Het Kookpunt in Roosendaal met recht een megarestaurant noemen. In de wijde omtrek is er volgens BN/De Stem niet een etablissement van een dergelijke omvang te vinden.

Megarestaurant in Roosendaal: 500 couvers

Long Feng Tang en haar broer Long Quan Jin zijn de eigenaren van de eetgelegenheid. Ze bieden hun gasten een buffetrestaurant volgens ‘live cooking’-concept.

Wereldkeuken

Met een mix van Italiaanse, mediterrane, Aziatische, Franse en ‘zeevoedsel’-gerechten gaat het hier niet alleen om een omvangrijk oppervlak, maar ook om een keuzerijke keuken.

Kassa

De krant citeert eigenaresse Tang: ‘Bezoekers komen eerst langs de kassa, betalen en gaan dan zitten.’ Voor 23.95 euro per persoon kan er twee uur lang gegeten worden, voor 5 euro meer kan de bezoeker drie uur lang genieten van het eten. Bij die prijs zitten non-alcoholische dranken en luxe desserts inbegrepen, voor alcoholische versnaperingen dienen de klanten wel te betalen.

Meer megarestaurants:

Reageer op dit artikel