nieuws

Nieuwe brasserie op landgoed Beeckestijn

Restaurant

Op Landgoed Beeckestijn in Velsen-Zuid gaat zich weer een restaurant vestigen. In het Noordelijk koetshuis opent Albert Moorslag eind dit jaar een eetgelegenheid.

Nieuwe brasserie op landgoed Beeckestijn

Het pand wordt verbouwd, waarna de inrichting van de brasserie kan plaatsvinden. Moorslag wil er een gelegenheid voor een breed publiek van maken die garant staat voor kwaliteit en een betaalbaar aanbod.

Seizoensproducten

In de brasserie kan de consument terecht voor zowel lunch als diner, vijf dagen per week. Moorslag heeft aangegeven met seizoensproducten te willen werken en daarvoor mede de boomgaard en kruidentuin van het landgoed te gaan gebruiken.

Albert Moorslag is tevens eigenaar van La Caserne Blanche in Naarden-Vesting en De Spijkerpandjes in Hilversum.

Reageer op dit artikel