nieuws

Taste of Amsterdam nu in september

Restaurant

Twee keer achtereen werd het evenement Taste of Amsterdam in juli gehouden, maar dit jaar heeft de organisatie besloten om het eens in september te doen. ‘Na twee succesvolle edities aan het begin van de zomer gaat Taste dit jaar met een culinair hoogtepunt de zomer afsluiten.’ Taste of Amsterdam vindt plaats van 22 tot en met 25 september.

Taste of Amsterdam nu in september

‘Neem de meest prestigieuze restaurants van de regio Amsterdam, voeg daar topwijnen, cocktails en champagne bij, de betere lifestylemerken en breng deze samen in de luisterrijke omlijsting van het Amstelpark. Dit is één van de meest dynamische manieren om uw huidige en potentiële klanten culinair te verwennen.’ Zo staat het op de website van Taste vermeld.

Culinaire creativiteit

Het vierdaagse evenement staat bol van de culinaire creativiteit. Voor de derde keer in successie zullen restaurants uit groot Amsterdam ter plekke hun ‘signature dishes’ presenteren. Mensen die een kaartje voor het festival kopen, kunnen masterclasses van Top Chefs en diverse workshops volgen. Daarnaast zijn er voor hen gratis wijnproeverijen en kunnen ze proeven van gerechten van verschillende restaurants. Alles vindt plaats rond het Amstelpark.

Reageer op dit artikel