nieuws

Basiliek Harderwijk toegevoegd aan Culitour

Restaurant

Basiliek in Harderwijk is de nieuwste deelnemer aan de Culitour. De culinaire tour door Nederland beschikt inmiddels over een mooie lijst met deelnemende restaurants. Tot maart 2012 is de programmering bekend.

Basiliek Harderwijk toegevoegd aan Culitour

Het Rijswijkse Savarin trapt volgende maand af, gevolgd door Jérôme in Valkenburg aan de Geul (oktober), Scherp in Middelburg (november), De Compagnon in Amsterdam (december), het Amersfoortse De Saffraan (januari), Over de Tong in Zwolle (februari) en Basiliek (maart).

De Culitour is bedoeld om de deelnemende restaurants op een positieve manier onder de aandacht te brengen. Geïnteresseerden krijgen voor 75 euro een vijfgangendiner, inclusief aperitief, passende wijnnen, water en koffie of thee. Van de gast wordt verwacht dat hij een recensie achterlaat op een site naar keuze.

Reserveren, maximaal vier personen, kan via de website van Culitoer. Per restaurant zijn twintig plaatsen beschikbaar.

Reageer op dit artikel