nieuws

Beluga Beach Club verandert niets aan ambitie Van Wolde

Restaurant

Hans van Wolde opent zaterdag in Maastricht Beluga Beach Club. Zijn doel blijft echter een derde ster voor Beluga. De topkok werkt hard aan het fundament van zijn tweesterrenrestaurant: in september begint een derde chef in de keuken.

Beluga Beach Club verandert niets aan ambitie Van Wolde

Beluga Beach Club is een project van Van Wolde en de Belg Johan Tisson. Beiden leerden elkaar vorig jaar kennen en werkten zo’n acht maanden aan de realisatie van het project, waarin 250.000 euro werd geïnvesteerd.

In september versterkt een derde chef de keuken van het tweesterrenrestaurant. Een naam wil Van Wolde nog niet noemen. Hij doet het niet voor Michelin, maar ziet het anderzijds wel als een statement. ‘De fundamenten van een goede zaak durven verstevigen.’

Meer over de beachclub en de weg van Hans van Wolde richting de derde Michelinster aanstaande vrijdag in de printuitgave van Misset Horeca.

Reageer op dit artikel