nieuws

De Leuf viert einde van de crisis

Restaurant

Tweesterrenrestaurant De Leuf in het Zuid-Limburgse Ubachsberg viert het einde van de economische crisis met een gratis overnachting voor gasten van het restaurant.

De Leuf viert einde van de crisis

‘Op de beurs gaan de voetjes steeds vrolijker van de vloer. Er worden weer winsten gemaakt. Het consumentenvertrouwen loopt op. Wij hebben er zin in,’ staat te lezen in de nieuwsbrief van het sterrenrestaurant.

De crisis heeft Paul van de Bunt geen moment aan het twijfelen gebracht, ook heeft hij geen enkele concessie gedaan aan het culinaire niveau dat gasten van hem verwachtten.

Onder de noemer ‘De zon kietelt onze plannen wakker,’ lanceert hij nu de gratis overnachting voor gasten. Dit arrangement ‘Pluk de Nacht’ is geldig van dinsdag tot en met donderdag, na telefonische reservering. De kosten voor het diner en het ontbijt (32,50 euro per persoon) komen uiteraard wel voor rekening van de gast.

Reageer op dit artikel