nieuws

Dertig koks in adviespanel voor Honig

Restaurant

Dertig chef-koks zijn aangetrokken om Honig te adviseren bij de ontwikkeling van nieuwe producten. De dertig koks hebben zitting genomen in een speciaal panel dat de voedingsmiddelen producent voorziet van praktische adviezen.

Dertig koks in adviespanel voor Honig

‘Alleen chef-koks kunnen bepalen wat voor soort producten het meest geschikt zijn voor hun keuken,’ motiveert Honig de oprichting van het kokspanel. ‘Koks vormen het ideale klankbord voor ons.’ Het Honig Professional Kokspanel werkt nu aan een nieuw assortiment droge soep dat in september op de markt komt.

Praktisch advies

De koks staan echter aan de wieg van meer nieuwe producten, nemen deel aan proefsessies en adviseren bij het ontwikkelen van een praktische verpakking.

Onder de dertig koks zijn: Jacco Christen (Dennenheuvel in Epe), Ted van der Ham (Naast de Buren in Groenekan), Paul Janssen, Gerard Braster, Hans Vulkers en Dennis Aldenzee (Sous Chef bij Golden Tulip Amersfoort). Op de foto staan ze van links naar rechts.

Reageer op dit artikel