nieuws

Ex-hoofdinspecteur Michelin schrijft boek

Restaurant

Paul van Craenenbroeck, de voormalige hoofdinspecteur van Michelin Benelux, heeft een boek geschreven over zijn ervaringen bij het culinaire instituut. In het boek ‘De magie van de Michelinster’ vertelt Van Craenenbroeck over zijn ervaringen, avonturen en schandalen als hoofdinspecteur.

Ex-hoofdinspecteur Michelin schrijft boek

Dat meldt wijn.blog.nl. Het 176 pagina’s tellende boek komt in september uit, twee maanden voordat de nieuwe Michelingids verschijnt. Van Creanenbroeck was twintig jaar lang hoofdinspecteur van Michelin Benelux en stopte in 2005.

Van Craenenbroeck bezocht in die tijd veel toprestaurants om te proeven en te oordelen. Het voorwoord in ‘De Magie van de Michelinster’ is geschreven door Jonnie en Thérèse Boer van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle.

‘De Magie van de Michelinster’ wordt uitgegeven door Uitgeverij Maarten Muntinga en is vanaf september voor 19,50 euro te koop in de boekhandel.

Reageer op dit artikel