nieuws

PvdD test restaurants op duurzaamheid

Restaurant

De Partij voor de Dieren gaat zich bezighouden met het testen van restaurants op duurzaamheid. Een werkgroep van de politieke partij in Leiden gaat in die stad restaurants, eethuizen en snackbars testen op eerlijke en diervriendelijke gerechten.

PvdD test restaurants op duurzaamheid

Het testen van de horecazaken moet leiden tot een top-3 van meest duurzame restaurants van Leiden. Met het initiatief wil de Partij voor de Dieren restaurants stimuleren om hun gasten meer te vertellen over de herkomst van producten.

De Partij voor de Dieren stelt wel dat het zelf niet alle eetgelegenheden kan afgaan. Daarom wordt met een enquête een eerste selectie gemaakt. Daarna volgens mystery visits. Op Wereldvoedseldag op 16 oktober wil de Partij van de Dieren de top-3 bekend maken.

Reageer op dit artikel