nieuws

Sommelier Van Drempt verlaat De Kromme Dissel

Restaurant

Dolf van Drempt vertrekt bij De Kromme Dissel in Heelsum. De sommelier werkte elf jaar bij het restaurant van Bilderberg-hotel Klein Zwitserland, dat al veertig jaar in het bezit is van een Michelinster. Hij treedt in dienst bij een wijnleverancier.

Sommelier Van Drempt verlaat De Kromme Dissel

‘Ik wilde absoluut niet weg bij De Kromme Dissel, maar er kwam iets langs dat ik niet kon laten lopen’, verklaart Van Drempt zijn vertrek. ‘Het feit dat ik nu een jaar vader ben, speelt ook een rol bij zo’n overweging.’

Per 1 november treedt hij in dienst bij een wijnleverancier, waarvan hij de naam nog niet kan noemen. ‘Mijn komst is intern nog niet gecommuniceerd.’

Voor restaurantmanager Iddo Krips kwam de boodschap van Van Drempt onverwacht. ‘We hebben elf jaar intensief samengewerkt en zijn twee handen op één buik. Zijn vertrek is een groot gemis voor het restaurant.’

De opvolger van Van Drempt komt van buiten. ‘We hebben in de eigen geledingen niemand die hem kan opvolgen’, aldus Krips.

Reageer op dit artikel