nieuws

Boer zoekt vrouw-stel wil aan tophoreca leveren

Restaurant

Boer Frank en zijn Anita, bekend van het tv-programma ‘Boer zoekt vrouw’ beginnen samen een bedrijf. Frank’s Farm verkoopt geitenvlees en geitenkaas en richt zich op het hogere segment horeca.

Boer zoekt vrouw-stel wil aan tophoreca leveren

Dat meldt het AD in een update over de boeren uit de meest recente editie van de kijkcijferhit Boer zoekt vrouw. Boer Frank wordt verantwoordelijk voor de organisatie van de nieuwe onderneming in het Limburgse Heythuysen, zijn partner gaat de administratie doen.

In het artikel vertelt Frank dat hij niet zelf gaat slachten. ‘Mijn geiten gaan naar het slachthuis. De eerste keer dat ik een van mijn eigen dieren at, vond ik dat wel moeilijk. Maar ik heb me er overheen gezet.’

De tophoreca wordt hun afzetmarkt. Frank daarover in het AD: ‘Geitenvlees heeft een unieke en eigen smaak. Mijn dieren hebben een goed leven gehad en zijn met liefde verzorgd.’

Reageer op dit artikel