nieuws

Groupon maakt fout met pannenkoeken-deal

Restaurant

Kortingssite Groupon heeft een blunder begaan met een kortingsactie voor onbeperkt pannenkoeken eten bij een Amsterdams restaurant. Er stond een aanbieding op de website om voor 9 euro onbeperkt pannenkoeken te eten. Het restaurant zegt echter van niets te weten.

Groupon maakt fout met pannenkoeken-deal

Groupon heeft maandag geld moeten terugstorten aan 3500 Nederlandse Groupon-gebruikers die de aanbieding hadden besteld om voor 9 euro onbeperkt pannenkoeken te eten. Dit schrijft de Amsterdamse zender AT5 op haar site.

De leiding van het restaurant de Pannenkoekenkelder in Amsterdam zei van niks te weten. Groupon zou met een medewerker hebben gesproken die geen toestemming zou hebben om dit soort kortingen te regelen.

Groupon heeft haar excuses aangeboden. Gedupeerden krijgen hun geld terug. Het restaurant wilde maandag tegenover AT5 niet reageren, maar teleurgestelde Groupon-klanten wel. Op de site van AT5 reageren ook een paar Groupon-gebruikers die stellen dat ze ook eens hebben meegemaakt dat horecazaken niets weten van bestelde aanbiedingen.

Reageer op dit artikel