nieuws

Nieuwe foodzender 24Kitchen in oktober van start

Restaurant

De nieuwe foodzender 24Kitchen gaat vanaf oktober van start. De zender zit in het basispakket van onder andere Ziggo, UPC en Caiway. Als zenderpositie krijgt 24Kitchen nummer 24.

Nieuwe foodzender 24Kitchen in oktober van start

Aan 24Kitchen werken onder andere Rudolph van Veen en Angelique Schmeinck. Beide koks zijn bekend met het werken voor televisie. Vrijdag 2 september wordt de eerste foodzender van Nederland officieel gepresenteerd.

Aanvankelijk zou de zenden in april dit jaar starten. Vorig jaar was er ook sprake dat er naast het tv-kanaal ook een magazine en radiostation zou komen. Of deze initiatieven ook daadwerkelijk vanaf oktober plaatsvinden, is niet bekend.

Culinaire gezichten van de zender zijn Rudolph van Veen, Angelique Schmeinck, Giovanni Caminita, Danny Jansen, Rob Baan, Nadia Zerouali en Merijn Tol, Andrea van Lieshout en John Gerdsen.

Naast de kunst van het koken met oer-Hollandse producten, komt ook de internationale keuken aan bod. Bovendien zijn de voorbereide gerechten uit de kookprogramma’s eenvoudig terug te vinden in een uitgebreide online receptendatabase met video’s.

Rudolph van Veen laat zien dat iedereen kan koken in vier verschillende kookprogramma’s: De Makkelijke Maaltijd, Rudolph’s Bakery, The Taste Of Life Basics en The Taste Of Travel. Meesterkok Rudolph en groenteteler Rob Baan gaan samen in The Taste Of Life Basics terug naar de basis van het koken en geven voorlichting over Nederlandse producten. In Taste Of Cooking neemt Angelique Schmeinck de kijker mee op smaakavontuur en in Grenzeloos Koken maken we kennis met wereldse gerechten.

Reageer op dit artikel