nieuws

Presentatie GaultMillau-gids 2012 op 31 oktober

Restaurant

De GaultMillau-gids voor 2012 wordt op maandag 31 oktober gepresenteerd in het Circustheater in Scheveningen. Het theater vormt tevens het decor voor de diverse awards die GaultMillau jaarlijks toekent. Michelin onthult haar Bib Gourmands voor Nederland op maandag 7 november.

Presentatie GaultMillau-gids 2012 op 31 oktober

Wanneer de nieuwe Michelingids voor 2012 naar buiten komt is nog niet bekend. Of dit middels een persbericht of een fysieke presentatie gebeurt is ook nog niet bekend.

Oud Sluis

De top van de GaultMillau gids wordt al jaren aangevoerd door Oud Sluis, de laatste twee jaar zelfs met het maximale aantal van 20 punten. Vorig jaar gevolgd door 19,5 punten voor drie zaken: InterScaldes in Kruiningen, Beluga in Maastricht en De Librije in Zwolle. Tweesterrenzaak De Leest in Vaassen van Jacob Jan Boerma volgde op de voet met negentien punten.

Reageer op dit artikel