nieuws

Sergio Herman kookt tijdens Global Party

Restaurant

Sergio Herman kookt vrijdag 16 september in d’Anvers in Antwerpen voor het goede doel. Tijdens The Global Party wordt in tachtig internationale uitgaansgelegenheden geld ingezameld voor het goede doel. Supperclub Amsterdam is de Nederlandse deelnemer.

Sergio Herman kookt tijdens Global Party

Dat meldt het Nieuwsblad. In d’Anvers vindt een veiling plaats, waarvan de opbrengst gaat naar een weeshuis in Vietnam. Driesterrenkok Sergio Herman voorziet de aanwezigen van de nodige amuses.

The Global Party is een wereldwijd feest, waarbij gedurende 24 uur op tachtig plaatsen in de wereld geld wordt ingezameld voor het goede doel. Het is een initiatief van Stanley Fink en Harry Winston, geïnspireerd op het door Jules Verne geschreven boek Reis rond de wereld in tachtig dagen.

Reageer op dit artikel