Borgesius in Utrecht voortaan klimaatneutraal

Borgesius in Utrecht voortaan klimaatneutraal

Brasserie Borgesius in Utrecht biedt vanaf de Dag van de Duurzaamheid (11 november 2011) haar gasten voortaan klimaatneutrale menu's en drankjes aan. Het restaurant heeft samen met FairClimateFund de CO2-uitstoot gecompenseerd.

De horecagelegenheid werd met led-verlichting, watervrije urinoirs, duurzame leveranciers, een duurzame inrichting en een beleid voor afvalbeperking.

‘Door als restaurant klimaatneutraal te worden, werken we met onze klanten aan een beter klimaat en steunen we mensen in ontwikkelingslanden’, aldus horecamanager Gijs Jan Pellen van Borgesius op Odemagazine.com.

FairClimenateFund, die Borgesius heeft geholpen, is een organisatie die bedrijven en particulieren helpt met het scannen, reduceren en compenseren van de CO2-uitstoot.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.