Lijst restaurants met duurzame vis groeit

Lijst restaurants met duurzame vis groeit

Stadcafé Restaurant 't Feithhuis in Groningen is gecertificeerd om duurzame vis met het MSC-keurmerk van de Marine Stewardship Council op de kaart te zetten. 't Feithhuis volgt hiermee vier grote namen die eerder al het keurmerk verkregen, te weten Umoja in Amsterdam, Figi in Zeist, Fifteen in Amsterdam en Te Pas, ook in Amsterdam

Al deze restaurants hebben duurzame vis hoog in het vaandel staan en vermelden het blauwe MSC-logo op hun menukaart. Chef kok van ’t Feithhuis, Hertzog Olivier: ‘De certificering van ’t Feithhuis komt aan de vooravond van de start van het haringseizoen en de introductie van onze nieuwe kaart.’

MVO

Eigenaar Keimpe Postema voegt toe: ‘Sinds begin van dit jaar hebben wij doelstellingen ten aanzien van verantwoord ondernemen opgenomen in ons beleid. We werken sindsdien waar mogelijk met biologische en verantwoorde producten.’

Stadscafé ’t Feithhuis werd vorig jaar 43ste in de Terras Top 100.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.