nieuws

24Kitchen wint AGF Innovatieprijs

Restaurant

24Kitchen heeft de AGF Innovatieprijs 2012 gewonnen. De foodzender ontvangt de prijs ‘vanwege de vernieuwende wijze waarop dit multimediale concept de Nederlandse samenleving aanspoort meer te doen met groenten en fruit’.

24Kitchen wint AGF Innovatieprijs

Juryvoorzitter Cees den Hollander noemt bovenstaand gegeven als een van de doorslaggevende factoren voor het toekennen van de prijs. Daarbij levert 24Kitchen bovendien een waardevolle bijdrage aan het rendement van de voedingstuinbouwketen en de gezondheid van de consument, aldus de jury.

De prijs is in ontvangst genomen door Rudolph van Veen en Rob Baan (foto). 24Kitchen-directeur Jan Dekker: ‘Deze prijs is ons op het lijf geschreven en motiveert ons alleen maar om door te gaan met waar 24Kitchen voor staat: eerlijke voorlichting geven over eten.’

De AGF Innovatieprijs is voor de elfde keer uitgereikt. Dat gebeurde donderdag 5 januari in het Zalmhuis in Rotterdam tijdens Hét AGF Debat 2012.

Reageer op dit artikel