nieuws

Nieuwe voorzitter voor Culibus

Restaurant

Eugène van Angelbeek is de nieuwe voorzitter van de Stichting JRE Culibus. Van Angelbeek, eigenaar van restaurant Molen de Jonge Dikkert in Amstelveen, neemt het voorzitterschap over van Patrick van Zuiden van restaurant Savarin in Rijswijk.

Nieuwe voorzitter voor Culibus

Dat werd bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse Culifair, welke plaatsvond op zondag 22 januari bij Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort.

Naast de wisseling van de wacht bij de Culibus werden de nieuwe leden van Jeunes Restaurateurs D’Europe officieel welkom geheten. Het gaat om restaurant ’t Dijkhuysje in Lelystad, restaurant De Swarte Ruijter in Holten, restaurant HanTing Cuisine in Den Haag en restaurant La Folie in Zaltbommel.

Verder werd ook bekend gemaakt dat Albert Moorlag het JRE lidmaatschap continueert met zijn nieuwe restaurant Brasserie Beeckestijn in Velsen Zuid. Voorheen was Moorlag eigenaar van restaurant La Caserne Blanche in Naarden.


Reageer op dit artikel