nieuws

Opvallende actie met waardecheques bij Mirabelle

Restaurant

Restaurant Landgoed Mirabelle in Breda is een opvallende actie gestart. Wie voor 31 januari 150 euro overmaakt, krijgt een waardecheque van 250 euro opgestuurd om te besteden voor een diner, receptie, bedrijfsborrel of vergadering in het horecabedrijf.

Opvallende actie met waardecheques bij Mirabelle

Ed Splinter van Sante Group bv / Restaurant Landgoed Mirabelle meldt dat het om een jubileumactie gaat waarmee de crisis te lijf wordt gegaan. Mirabelle bestaat deze maand twee jaar.

Splinter wijst op tal van mogelijkheden zoals het houden van een jubileumfeest, een cadeau aan een zakenrelatie of een gezellig avondje uit met familieleden. ‘Mirabelle gaat de crisis te lijf en investeert in u. De waardecheque of cheques krijgt u opgestuurd door voor 31 januari slechts 150 euro over te maken naar Mirabelle’, aldus Splinter, die de cheque’s ter waarde van 250 euro vervolgens opstuurt.

Reageer op dit artikel