nieuws

Restaurant Chardiné in Heerlen dicht

Restaurant

Restaurant Chardiné in Heerlen is dicht. Het met een Bib Gourmand bekroonde restaurant maakt de sluiting bekend op haar website. Daarin haalt het hard uit naar de gemeente Heerlen.

Restaurant Chardiné in Heerlen dicht

‘Wij zijn diep bedroefd dat een onrechtvaardig gevecht met de gemeente Heerlen en het onrechtmatig handelen van burgemeester Depla een einde heeft gemaakt aan een succesvolle onderneming en onze grote droom waar wij als team keihard voor gewerkt hebben vernietigd is’, aldus Serge Brans van Chardiné op de website.

Chardiné kwam vorig jaar nadrukkelijk in het nieuws na verdenking van een aantal ernstig strafbare feiten, zo stond vorig jaar te lezen in de regionale krant De Limburger. Om welke strafbare feiten het ging, wilde justitie niet kenbaar maken.

De eigenaar van restaurant Chardiné deed bij de Raad van State een verzoek om een voorlopige voorziening tegen de sluiting van zijn zaak. Dat verzoekt werd afgewezen. Restaurant Chardiné had naast een Bib Gourmand vijftien punten in de restaurantgids GaultMillau.

Reageer op dit artikel