nieuws

Souschef Da Vinci** neemt De Hofstee in Bladel over

Restaurant

Rob van der Veeken, souschef van tweesterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht, neemt met ingang van 1 september restaurant De Hofstee in Bladel over.

Souschef Da Vinci** neemt De Hofstee in Bladel over

Van der Veeken (1980) gaat samen met zijn vrouw Shameeza Van der Veeken De Hofstee runnen. ‘Ik heb er altijd naar gestreefd om een eigen restaurant te beginnen. De Hofstee is een begrip en heeft een goede uitstraling, een mooi terras, ruime parkeergelegenheid en het ligt op tien minuten afstand van Eindhoven.’

Nieuwe kaart

Op 10 augustus begint de nieuwe chef-kok met proefdraaien. ‘Ik ben net met de nieuwe kaart bezig’, laat hij Misset Horeca weten. Zijn echtgenote gaat als gastvrouw aan de slag.

Het echtpaar Van der Veeken neemt De Hofstee over van Meesterkok Hein Willemsen en zijn vrouw Astrid. ‘Het is een mooi moment om na vijftien jaar zes dagen in de week hard gewerkt te hebben, plaats te maken voor de nieuwe generatie’, vindt Willemsen. Hij heeft veel vertrouwen in zijn opvolgers. ‘Het zijn enthousiaste, capabele mensen.’ Wat de Meesterkok gaat doen, laat hij nog in het midden.

Vijf jaar werkte Van der Veeken bij Da Vinci. ‘Ik heb allerlei mooie dingen meegemaakt.’ Wie de souschef van Margo Reuten opvolgt, is nog niet bekend. Restaurant Da Vinci is momenteel gesloten in verband met vakantie.

Reageer op dit artikel