nieuws

Wine Professional Diamond Award voor Lucas Rive

Restaurant

Chef-kok Lucas Rive van tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns in Overveen heeft zondag een Wine Professional Diamond Award ontvangen. Deze prijs wordt toegekend aan personen die zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de Nederlandse gastronomie.

Wine Professional Diamond Award voor Lucas Rive

Ook commercieel directeur Peter van Houten van Verbunt Wijnkopers in Tilburg, docent Gastronomie Willem Himmelreich van ROC Amsterdam en Erik en Joost de Bruijn van P. de Bruijn Wijnkopers in Nijmegen (vanwege het 240-jarig bestaan) ontvingen een Diamond Award 2012.

De prijzen werden uitgereikt tijdens de kick-off van The Wine Professional, die tot en met woensdag wordt gehouden in Amsterdam RAI. De officiële start vond voor het eerst plaats voor aanvang van de beurs en niet meer na afloop van de eerste dag. Plaats van handelen waren de Prinsenkamer en Amstelkamer van hotel De L’Europe in de hoofdstad.

De organisatie is in handen van de wijnbeurs, de awards worden toegekend door de Gastronomische Groote Club. De Wine Professional Diamond Award is een speciaal door MK Jewelry te Amsterdam ontwikkeld reversspeld met een Zirkonia-diamant.

Reageer op dit artikel