nieuws

Cas Spijkers Academie strikt sterrenchefs

Restaurant

Driesterrenchef Jonnie Boer en diverse (twee)sterrenchefs gaan hun medewerking verlenen aan de opleiding aan de Cas Spijkers Academie. Ze geven masterclasses op één van de drie locaties van de academie en/of in de eigen keuken.

Cas Spijkers Academie strikt sterrenchefs

Hoofddocent Cees Helder en de vaste begeleiders Marc Meulenbelt en Jean Paul Bunschoten krijgen met ingang van het nieuwe studiejaar assistentie van diverse Nederlandse sterrenchefs.

Medewerking is toegezegd door driesterrenchef Jonnie Boer (De Librije, Zwolle) en de tweesterrenchefs Ron Blaauw (Ron Blaauw, Amsterdam), Lucas Rive (De Bokkedoorns, Overveen), Hans van Wolde (Beluga, Maastricht) en Margo Reuten (Da Vinci, Maasbracht).

Ook de met één Michelinster bekroonde chefs Lars van Galen (De Bloemenbeek, De Lutte), Peter Gast (’t Schulten Hues, Zutphen), Niven Kunz (Niven, Rijswijk), Wouter van Laarhoven (De Molen, Kaatsheuvel) en Maarten Camps (en eigenaar Ton Pinxten, Landgoed Wolfslaar, Breda).

De masterclasses voor de opleiding gastheer/gastvrouw worden verzorgd door de topsommeliers/-gastheren Edward Raben en Allard Sieburgh.

De Cas Spijkers Academie heeft vestigingen in Boxmeer, De Lutte en Breda en zijn onderdeel van respectievelijk de ROC’s van Nijmegen, Twente en Cingelcollege.

Reageer op dit artikel