Holland Casino serveert menu's sterkoks

Holland Casino serveert menu's sterkoks

Holland Casino presenteert in haar vestigingen van 17 februari tot en met 13 april driegangendiners van twaalf chefs met een Michelinster. De menu's van de sterrenchefs worden verdeeld over de locaties gepresenteerd.

De sterrenkoks zijn zelf een enkele dag aanwezig in de vestigingen waar hun menu wordt geserveerd. De andere dagen bereiden chefs van Holland Casino de gerechten. De looptijd van het menu ligt op ongeveer drie weken.

De menu’s zijn door de chef-koks samengesteld en kosten 39 euro. Reserveren kan via de website van Holland Casino.

De deelnemende sterkoks zijn:

Jan Marrees van Bretelli in Weert

Paul van Waarden van Paul van Waarden in Rijswijk

André Gerrits van ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht

Peter Gast van ’t Schulten Hues in Zutphen

Wilco Berends van De Nederlanden in Vreeland

Roland Veldhuijzen van Tante Koosje in Loenen aan de Vecht

Rik Jansma van Basiliek in Harderwijk

René Brienen van Brienen aan de Maas in Well

Pieter Bosters van Mijn Keuken in Wouw

Wouter van Laarhoven van De Molen in Kaatsheuvel

Jaap Istha van De Bokkepruik in Hardenberg

Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen