nieuws

Recordweek Zwethheul bij ABN AMRO tennistoernooi

Restaurant

Tweesterrenrestaurant De Zwethheul heeft afgelopen week zijn beste week ooit gedraaid. Eigenaar Mario Ridder verhuisde het volledige restaurant naar het ABN AMRO World Tennis Tournament in Ahoy. ‘De Zwethheul on tour’ ontving ruim 800 bezoekers gedurende het Rotterdamse tennistoernooi.

Recordweek Zwethheul bij ABN AMRO tennistoernooi

‘Het was waanzinnig’, zo laat Ridder weten. ‘We hebben ruim 800 bezoekers gehad voor lunch en diner tijdens het 39ste ABN AMRO World Tennis Tournament. Het was een enorm succes. De spinoff is enorm. Ik heb veel gasten gehad die ik ook weer ga zien in De Zwethheul in Schipluiden’.

Ridder verplaatste zijn complete restaurant naar Ahoy. De routing in de keuken was exact gelijk aan de routing in zijn eigen restaurant in Schipluiden. Het enige verschil waren de eettijden. De lunch duurde vaak tot 17.00 uur, terwijl het om 18.00 uur alweer vol zat voor diner omdat de wedstrijden om 19.30 uur begonnen.

Binnenkort gaat Ridder met de toernooiorganisatie evalueren. Dan ook wordt gekeken of Ridder volgend jaar zijn restaurant weer gaat verhuizen naar Ahoy. Verder heeft Ridder geen plannen om De Zwethheul op evenementen in te zetten.

Reageer op dit artikel