nieuws

Restaurants Hoorn: 26.747 euro voor KWF

Restaurant

Vijftien restaurants in Hoorn hebben 26.747 euro opgehaald voor Cycling Hoorn, een groep fietsers die voor KWF Kankerbestrijding Alpe d’HuZes gaat fietsen. Ze serveerden een driegangenmenu voor 30 euro, waarvan 20 euro naar het goede doel ging, en hielden een veiling.

Restaurants Hoorn: 26.747 euro voor KWF

Bijna 800 gasten dineerden donderdag 2 februari tijdens het evenement Hoorn op z’n Kop in een van de vijftien deelnemende restaurants in de Hoornse binnenstad. Bovendien werd in iedere eetgelegenheid een veiling georganiseerd.

Aangeboden werden onder andere kookclinics van de deelnemende chef-koks bij gasten thuis, een mystery bag met daarin waardebonnen van de deelnemende restaurants en een driedaags arrangement op Vlieland.

De vijftien deelnemende restaurants waren Alpino, Beet, Buriram, Brasserie Bontekoe, Brasserie West, Brasserie Buiten, De Bourgondiër, Hoofdtoren, Hoornse Kogge, Keizerskroon, Hendrickje Stoffels, Restaurant Vis, Spijckers, Van der Kroft en Restaurant Zuid.

Alpe d’HuZes is het wielerevenement waarbij deelnemers individueel of in teamverband zes keer op één dag de Alpe d’Huez beklimmen. De opbrengst komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding. De 2012-editie is donderdag 7 juni.

Reageer op dit artikel