nieuws

Sterrendiner voor Rotterdamse daklozen

Restaurant

Gasten van de Rotterdamse daklozenopvang van het Leger des Heils kregen donderdag een diner dat werd bereid door sterrenchef Roeland Klein van Hermitage* in Rijsoord en Marcel van Zomeren van het Rotterdamse In den Rustwat.

Sterrendiner voor Rotterdamse daklozen

Ruim tachtig dakloze vrouwen en kinderen kregen bij het hoofdkantoor van het Leger des Heils in Rotterdam onder meer pata negraham en Iberische lende, verzorgd door importeur van Ibéricoproducten Iberdeli.

De gezamenlijke actie vormde de aftrap van het 125-jarig bestaan van het Leger des Heils. Het Ibérico-importbedrijf greep die gelegenheid aan om hun nominatie voor de Ondernemersprijs 2011 door de Rotterdamse Kamer van Koophandel onder de aandacht te brengen.

John de Wolf

Chefs Klein en Van Zomeren bereidden met hun producten een driegangendiner voor de Rotterdamse daklozen. Ook Feyenoordboegbeeld en oud-international John de Wolf kwam langs om de dakloze kinderen een hart onder de riem te steken.

Meer goede doelen-acties:

Reageer op dit artikel