nieuws

Strop van 20.000 euro voor Palazzo

Restaurant

Op de dag van de opening van Palazzo in Rotterdam maakt de directie van het acrobatisch theater en gastronomie bekend dat het te maken heeft met een flinke strop. Door het faillissement van Sell-Plan Nederland BV, een bedrijf dat medewerkers van ING als bonus voor hun werkzaamheden naar Palazzo stuurde, moet Palazzo 20.000 euro omzet afschrijven.

Strop van 20.000 euro voor Palazzo

Sell-Plan Nederland BV in Weesp is op 8 november failliet verklaard door de rechtbank van Amsterdam. Het bedrijf fungeerde als zogehete reseller en was betrokken bij een personeelsplan van ING.

‘Via Sell-Plan Nederland BV mochten 367 medewerkers van ING een avondje naar Palazzo toe. Sell-Plan is failliet verklaard en ING trekt zijn handen er van af. Wij zitten met een strop van 20.000 euro. Naar dat geld kan ik wel fluiten’, zegt directeur Rick Gemser van Palazzo.

Gemser grijpt het voorval aan om een waarschuwing uit te sturen richting de horeca. ‘Iedereen is tegenwoordig met de p van prijs bezig. Ik zeg daarbij: pas op voor resellers. Ze zitten vaak in de schil van grote bedrijven en het lijkt aanlokkerlijk om zaken met ze te doen. De meesten zijn prima bedrijven, maar sommige…..’

Na Amsterdam opende afgelopen donderdag Palazzo ook de tent in Rotterdam. Voormalig driesterrenchef Cees Helder kookt er komend winterseizoen in de spiegeltent. Naast Amsterdam en Rotterdam kijkt Palazzo-baas Gemser ook naar Limburg en België om daar eventueel een Palazzo-tent op te slaan.

Reageer op dit artikel