nieuws

Alain Ducasse naar Nederland

Restaurant

De Franse topchef Alain Ducasse komt op 14 maart naar Nederland voor de opnames van het interviewprogramma College Tour. Studenten ondervragen de kookheld samen met presentator Twan Huys. Het programma wordt op 24 maart uitgezonden om 21.00 uur op Nederland 3.

Alain Ducasse naar Nederland

‘De Franse topchef wordt door iedereen die ook maar iets van koken weet, van chefs wereldwijd tot leerlingen onderaan de ladder, gezien als hét grote voorbeeld. Op 14 maart geeft hij in College Tour een heel bijzonder, uniek Ducasse college,’ aldus programmamaker NTR.

Het format van College Tour houdt in dat studenten die het publiek vormen, samen met presentator Twan Huys een grootheid uit binnen- of buitenland interviewen. Het publiek kan zelf ook suggesties doen voor interviewkandidaten.

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor de opname met Alain Ducasse.

Reageer op dit artikel