nieuws

Cox & Co heropent Het Pakhuis in Roermond

Restaurant

Cox & Co heeft in Roermond Het Pakhuis heropend. De brasserie is verbouwd en het concept is aangepast. Verse salades, fruitsappen en gezonde lunchgerechten bepalen het aanbod van het zelfbedieningsconcept.

Cox & Co heropent Het Pakhuis in Roermond

Horecaonderneming Cox & Co werd in januari dit jaar eigenaar van brasserie Het Pakhuis in Roermond. Na een korte periode van verbouwing en een aanpassing van het concept is de eetgelegenheid in winkelcentrum Roercenter heropend.

Verse producten zijn het uitgangspunt in het nieuwe zelfbedieningsconcept. Vanuit het pand loopt een foodbuffet tot aan het verhoogde terras. Cox & Co beheert achttien horecalocaties in Roermond en omstreken. Daaronder restaurant Schnitzelparadijs en een Segafredo koffiebar.

De brasserie is gevestigd op de begane grond van het pand, dat in het verleden onder andere dienst deed als hotel. Op de bovenverdieping opent Cox & Co in het voorjaar bovendien een kinderattractie.

Reageer op dit artikel