nieuws

Tweede zaak voor restaurant Umami

Restaurant

Restaurant Umami in Utrecht opent een tweede zaak. De nieuwe vestiging komt in Den Haag op het Buitenhof. De keuken van Umami is een kruising tussen gerechten uit het Verre Oosten met een Franse twist.

Tweede zaak voor restaurant Umami

De nieuwe zaak in Den Haag gaat op 27 maart open. De kaart van Umami bevat bijzondere mixen van dim sum, sushi en pekingeend maar ook rivierkreeftsalade, witvis en coquilles.

De eigenaren van Umami zijn Han Ji en Leon Zheng. Ze willen met de opening van Umami Den Haag de Haagse bevolking op een bijzondere manier kennis laten maken met de moderne Aziatische keuken, aldus de ondernemers in een persschrijven.

Han Ji is geen onbekende in de Aziatische restaurantwereld. Hij is eigenaar van HanTing Cuisine in Den Haag, waar hij de eerste plaats haalde in de Misset Horeca Chinese Restaurant Top-100. Ji en Zheng sluiten niet uit dat er na Den Haag nog meer vestigingen komen in Nederland.

Reageer op dit artikel