nieuws

150.000 uur voor vernieuwd personeelsbureau

Restaurant

Niet alleen een naamsverandering, maar ook een nieuwe look and feel. Wat voorheen Maître Personnel was, heet nu &Co. Het personeelsbureau uit Berkel en Rodenrijs, bekend in catering- en horecaland, gaat dit jaar voor 2000 opdrachten.

150.000 uur voor vernieuwd personeelsbureau

Die 2000 projecten staan voor 150.000 arbeidsuren. &Co wil dat bewerkstelligen met 30 fulltime en 500 ambulante collega’s. Dat meldt de eigenaar van &Co, Ernst Hoogenboom.

Het personeelsprojectbureau levert kelners, koks, hostesses en medewerkers voor op- en afbouw bij events (Works 24-7). Het zijn tegelijk de vier divisies van het bedrijf uit Berkel en Rodenrijs (bij Rotterdam). &Co is actief in en richt zich op het hogere segment van horeca en (event)catering.

Hoogenboom over de naam- c.q. gedaanteverandering van Maître Personnel naar &Co: ‘In de afgelopen zeven jaar zijn we uitgegroeid van een personeelsprojectbureau naar een volwaardige partner voor horecaprofessionals. Maar ook de markt is veranderd. En dat vroeg om bezinning.’

Meer party- en eventcatering:

Reageer op dit artikel