nieuws

24-uur Martin bij de Lindenhof

Restaurant

Martin Kruithof introduceert ’24-uur Martin’, waarbij de gasten 24 uur lang verwend worden door de sterrenchef. Ontbijten, een stukje fietsen, varen in een sloep en relaxen in de jaccuzzi: alles in één dag.

24-uur Martin bij de Lindenhof

Voortaan kunnen gasten van de Lindenhof om twaalf uur ’s middags arriveren en pas de volgende dag weer vertrekken. Gasten worden om 12 uur ontvangen met een lichte lunch, en maken vervolgens een rondvaart door Giethoorn.

Daarna kunnen gasten fietsen door Giethoorn en nog even van de tuin genieten. Na het acht-gangenmenu met apéritief en wijnen kunnen gasten zich te ruste leggen in de suite.

De volgende dag bereidt de chef een 12-gangen ontbijt, geserveerd in de tuin of aan de ‘chefs-table’. Om twaalf uur eindigt de mini-vakantie weer. De kosten zijn twintig euro per uur per persoon, wat neerkomt op 480 euro per persoon voor één dag.

Kruithof heeft nu de eerste zes kamers gehad en naar eigen zeggen zijn de gasten laaiend enthousiast. ‘Mensen vinden het helemaal leuk!’

Reageer op dit artikel