nieuws

Ad Janssen beslist over failliet hotel

Restaurant

De bekende kok Ad Janssen kiest uit twee plannen om het failliete hotel Bellevue in Dordrecht weer nieuw leven in te blazen. Janssen beslist samen met pandeigenaar Rob Puper en brouwerij InBev binnen twee weken welk plan het wordt.

Ad Janssen beslist over failliet hotel

Dat meldt het AD. Twee architecten, Andries Lugten en Eric van der Woerdt, hebben een schets gemaakt hoe het vernieuwde horecabedrijf eruit moet komen te zien. In beide gevallen gaat het om een kwaliteitsrestaurant, een partycentrum voor bruiloften en partijen, een brasserie en zo’n twintig hotelkamers.

Plaats van de keuken
De architecten verschillen op het gebied van de entree, de plaats van de keuken en het gebruik van de kelder. Verder wil Lugten een serre met uitzicht op het water met boven de serre een terras voor de feestzaal. Van der Woerdt houdt meer vast aan de huidige indeling van het pand.

Zie ook:
Topkok Janssen aast op failliet hotel (mei, 2006)

Reageer op dit artikel